Jump to content


Photo

view new topic


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 MeiLing

MeiLing

    The fool who dreams

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,934 posts
  • LocationMeiHenge

Posted 28 November 2018 - 07:51 PM

Hello,

 

First time, it happens: wiew new topic does not work. I have cleared the cache and deleted cookies... Always the same.

What could I do

Thank you

Kiss



#2 Leopardus

Leopardus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • LocationNear London

Posted 28 November 2018 - 10:39 PM

It seems to work for me. The option is to view new content, rather than view new topics - I am assuming that's what you meant or I have missed the option you are talking about.

Maybe you read EVERYTHING?!!!!!

Apart from trying a more aggressive clean up (e.g. including temp files, browsing history, etc) I can't think of other ways to fix your problem. Have you tried another browser to see if it works ok there? If so, that would suggest to me that it isn't a problem with the forum itself but something local at your end related to the controls of the browser you are using.

#3 MeiLing

MeiLing

    The fool who dreams

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,934 posts
  • LocationMeiHenge

Posted 29 November 2018 - 04:47 AM

Yes I meant new content. 

No i come on the forum twice a day, so there are always something to read.



#4 MikeyDee

MikeyDee

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,035 posts
  • LocationLost in music

Posted 29 November 2018 - 12:13 PM

Ctrl and F5 usually does the trick for me.

#5 MeiLing

MeiLing

    The fool who dreams

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,934 posts
  • LocationMeiHenge

Posted 29 November 2018 - 07:12 PM

Thanks but did not work. 

I used different browsers and computers... always the same.

Profile corrupted?

@Gizmo: HELP



#6 RobT

RobT

    Optimus Prime

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,826 posts
  • LocationMichigan

Posted 29 November 2018 - 08:08 PM

Thanks but did not work. 

I used different browsers and computers... always the same.

Profile corrupted?

@Gizmo: HELP

gimme your login, i will test it :P



#7 RobT

RobT

    Optimus Prime

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,826 posts
  • LocationMichigan

Posted 29 November 2018 - 08:11 PM

maybe you already have but check these settings.....  Once i had changed mine on accident and i had the same issue

 

CODlP87.png



#8 MeiLing

MeiLing

    The fool who dreams

  • Members
  • PipPipPip
  • 5,934 posts
  • LocationMeiHenge

Posted 30 November 2018 - 04:55 AM

A big thank you Rob. It works.

 

A big kiss



#9 RobT

RobT

    Optimus Prime

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,826 posts
  • LocationMichigan

Posted 30 November 2018 - 05:05 AM

A big thank you Rob. It works.

 

A big kiss

anytime  ;)  :wub:  ;)



#10 Leopardus

Leopardus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • LocationNear London

Posted 30 November 2018 - 08:51 PM

Yay!! :)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users