Jump to content


Photo

Problem with the time on the site

Time

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 Serafall

Serafall

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • LocationFrance

Posted 02 October 2014 - 04:53 PM

Hello everyone,

 

I didn't see anyone else posting about this so it might be just me, but the time that is shown for the posts is all wrong.

 

When I go to the setting it says i'm in the GMT+1 witch is right but the current time that is marked under it is completely wrong.

 

As i'm righting this it's 1:10 PM and the site shows it as being 6:50 PM.

 

Is it just me with this problem or do other peoples have it to.

 

Thanks for any reply


  • Riela, schorli and chloe like this

#2 Electricfirecracker

Electricfirecracker

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 posts
  • LocationThe Lone Star State

Posted 02 October 2014 - 04:58 PM

Yeah, mine is set to -6 GMT, and it shows your post as.. 5 hours from now.


  • Serafall likes this

#3 JanaX

JanaX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 posts
  • LocationUK

Posted 02 October 2014 - 05:29 PM

Yep the biggest problem is no consistancy on time zone. Ive seen messages i sent to people appear to have been read before i sent the message for example.
  • Serafall likes this

#4 Rochi

Rochi

    (。◕‿◕。)

  • Members
  • PipPipPip
  • 773 posts
  • LocationFinland

Posted 02 October 2014 - 05:39 PM

Same problem. :P I set myself to -3 when im actually +2 and its still 20 minutes off but meh xD

 

I gave it another look, the clock seems to be exactly 4 hours and 40 minutes off >.<  at least for me, with DST ticked off


  • Riela and Serafall like this

#5 Serafall

Serafall

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • LocationFrance

Posted 02 October 2014 - 05:49 PM

Ok so there must be a problem with the server time.

 

 

I know it's only a minor problem, but it would be great if it could be fixed.

 

Thanks for letting me know i'm not crazy  :P


  • Hudson and chloe like this

#6 chloe

chloe

    Chloe ♥ Felia

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,915 posts
  • LocationGermany

Posted 02 October 2014 - 06:13 PM

Hi Serafall,

no, you are not crazy... same problem here in Germany...

but good to know that I am not the onliest person who thought she was crazy  :P


  • schorli, Felia and Serafall like this

#7 MikeRUS

MikeRUS

    Cuddly Bear

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,767 posts
  • LocationRussia

Posted 02 October 2014 - 06:33 PM

I wrote this post at 07:52 PM (my time GMT +6) as a result, I see that this post is written 02:33 AM  <_<  :ph34r:



#8 Ginevra

Ginevra

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 posts
  • LocationEU

Posted 02 October 2014 - 07:13 PM

same problems here...



#9 Alley

Alley

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • LocationNeptune

Posted 03 October 2014 - 12:14 AM

same problem for me, i gave up on trying to set it to the right time. i just look at my actual e mail time stamp to figure out what time stuff was sent. but it be nice if it got fixed its a easy fix im sure. 



#10 Guest_Skar_*

Guest_Skar_*
  • Guests

Posted 03 October 2014 - 04:47 AM

It a problem that been there since they move the game to the crurent server. It use to be working properly before the migration.

My guess is that the problem is server side and can only be solve by the technical admin.

Not much We can really do beside reportant the issue

#11 AmyNurse

AmyNurse

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 posts
  • LocationGermany

Posted 03 October 2014 - 04:51 AM

Same problem here from the day I started. 

 

A "3dxchat-time" would be nice - what do you think ?

 

*hugs*

Amy



#12 schorli

schorli

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 03 October 2014 - 11:13 AM

Hi Serafall,

no, you are not crazy... same problem here in Germany...

but good to know that I am not the onliest person who thought she was crazy  :P

 

Yes, Chloe. Me too, but i can live with this small Problem. ;)



#13 gizmo

gizmo

    Administrator

  • Administrators
  • 721 posts
  • Location3DXChat

Posted 03 October 2014 - 04:35 PM

I have changed some settings. Is it ok for now?


  • Hudson, Riela, Abbey and 4 others like this

#14 Rochi

Rochi

    (。◕‿◕。)

  • Members
  • PipPipPip
  • 773 posts
  • LocationFinland

Posted 03 October 2014 - 04:43 PM

Testing! xD Seems good to me! Thankyou!



#15 MikeRUS

MikeRUS

    Cuddly Bear

  • Members
  • PipPipPip
  • 3,767 posts
  • LocationRussia

Posted 03 October 2014 - 04:45 PM

Mmmm test ! 

 

everything works fine!!!


Edited by MikeRUS, 03 October 2014 - 04:45 PM.


#16 Serafall

Serafall

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • LocationFrance

Posted 03 October 2014 - 05:05 PM

YAY thanks gizmo the time seems right for me too


  • jameis likes this

#17 Rochi

Rochi

    (。◕‿◕。)

  • Members
  • PipPipPip
  • 773 posts
  • LocationFinland

Posted 31 January 2015 - 11:53 PM

Are the time zones off by -1hour again x)


  • Erikaspencer and Riela like this

#18 chaostika

chaostika

    Parachute Chick

  • Members
  • PipPipPip
  • 2,697 posts
  • Location</Milkyway|Earth>

Posted 01 February 2015 - 12:24 AM

yap, same here rochi, but before they moved the domain already ;)


  • Erikaspencer likes this

#19 Erikaspencer

Erikaspencer

    thinks to much

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,428 posts
  • Locationwestern australia

Posted 01 February 2015 - 12:30 PM

yes mine too............ and I just wasted an hour trying to fix it hahahaha

Just Sayin

#20 Born

Born

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 140 posts

Posted 01 February 2015 - 01:18 PM

Same problem for me. I live in GMT+4 and forum cheated me in GMT+6 time. And old version was GMT+5 i think. Time settings in profile is correct.





Also tagged with one or more of these keywords: Time

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users